ДАРИТЕЛСКА АКЦИЯ

Да помогнем за развитието на спорта в 35.СОУ “Добри Войников”

Училищното настоятелство на 35.СОУ “Добри Войников” стартира ДАРИТЕЛСКА АКЦИЯ за ремонтирането и цялостното обновяване на многофункционалната спортна площадка в двора на училището, за да стане тя безопасно и желано място за спорт и игра на учениците.

35.СОУ “Добри Войников” е едно от предпочитаните училища с изучаване на чужди езици. Неговите ученици показват отлични резултати по немски език, френски език и руски език. Много добри резултати има и по другите изучавани предмети. Но 35.СОУ “Добри Войников” е известно и с отличните си спортни постижения. Многобройни са завоюваните от нашите ученици награди, купи, медали от спортовете баскетбол, волейбол, футбол, бадминтон. Всеки, посетил училището, се възхищава на пълните със спортни отличия витрини. Те са доказателство, че училището и учениците заслужават да имат безопасна, чиста и професионално направена спортна площадка.

Обръщаме се към всички – бивши и настоящи ученици, родители, съкварталци, а също така и към институциите отговорни за развитието на спорта и здравето на децата, да се включат в тази ДАРИТЕЛСКА АКЦИЯ, за да могат учениците от 35.СОУ да спортуват и да се радват на ново игрище.

Необходимата сума е 50 000 лв.

Банкова сметка:

Училищно настоятелство към 35.СОУ “Добри Войников”

ЮРОБАНК И ЕФ ДЖИ

IBAN: BG03 BPBI 7940 1067 2371 01

BIC: BPBIBGSF

Училищно настоятелство

на 35.СОУ “Добри Войников”