Подари усмивка в коледна кутия

Фондация Надежда за малките – Hope for the Little Ones сърдечно благодари на ученическия съвет на 35. СЕУ „Добри Войников“, който за трета поредна година организира инициативата „Подари усмивка в коледна кутия“. Учениците сами са закупили подаръци и подготвили празнични, коледни кутии, за да помогнат и зарадват деца, в неравностойно положение. Идеята е всяко едно бебе, момиченце, момченце, тийнейджърка, тийнейджър да получи своя кутия и така да се почувства ценно и обичано. Тези година те подариха много усмивки на нашите бебета в Малките къщи, на много деца от Родопските села и др.
Специална благодарност на председателя на Ученическия съвет Кристиян Русев от IX б клас, който се справи безупречно с цялата организация от мотивирането на учениците до събирането на кутиите, тяхната логистика и разпределение.
Изразяваме нашата признателност и към  Фондация за социална промяна и включване, която предостави на 35. СЕУ коледни кутии от Англия.
Наистина 35. СЕУ „Добри Войников“ е Училище за добри дела! Учителите участват в програмата „Научи се да даряваш“ на Български дарителски форум и на практика показаха, че се справят чудесно с основната цел на проекта – развиване на културата и средата за споделяне и даряване, чрез личностно развитие и емпатия, чрез дарителството и придобиване на опит в реализиране на дарителски инициативи сред учениците. Благодарим!
Вярваме, че ученици ще продължават да раздават любов и надежда.
Надежда за малките е шанс за големите!

Благодарствено писмо

https://www.facebook.com/nadejdazamalkite/?hc_ref=ARRDtk7Pi-ErdX1UY1T70Rdmln_bQhOJgUCyqyohGU_sGz5wSaE-yiQa3VtHobnz8q4