СПОРТЕН ПРАЗНИК

На 04.10.2019 г. в 35.СЕУ „Добри Войников” се проведе спортен празник под наслов „Спорт в училище за здравословен начин на живот” иницииран отучителите по физическо възпитание и спорт.  

         За да се получи един наистина приятен спортен празник, който да достави радост на всички участници, са включени ученици от начален, среден и горен курс, както и всички учители от нашето училище и част от родителите на нашите ученици. Сред нас бяха и представители на училищното настоятелство. В празника се включиха и студентите от Национална Спортна Академия Денис Андреев и Илиян Илиев, които оказаха много професионална помощ в щафетните игри при учениците от начален курс.

         За настроение, преди да започне състезателната програма, ученици, облечени в съответните цветове на 5-те олимпийски кръга, изиграха едно българско хоро.

         Спортната програма започна с демонстративен мач на отбора по баскетбол – юноши, който се изигра на новата многофункционална спортна площадка.  

         Учениците от начален етап се състезаваха в разнообразни щафетни игри, от 5-7 клас участваха в турнир по народна топка, а учениците от гимназиален етап се включиха в отбори по футбол, волейбол и баскетбол на реновираните ни спортни площадки. Имаше и две работилници, където желаещите ученици можеха да рисуват или да изготвят здравословни рецепти.

         Спортният празник завърши с награждаване на отличилите се ученици!

         Имаше много снимки, много усмивки и много настроение.

         До следващият празник на спорта за учениците от 35.СЕУ „Добри Войников”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA