35. СЕУ „Добри Войников“ посреща коледния дух!

На 17.12.2022 г. учениците от 2. А, Б и В клас на 35. СЕУ и техните родители ще украсят иглолистните дървета в двора на училището с благородна кауза и нестандартна декорация. Всички птици гости на 35. СЕУ ще се почерпят с гирлянди от пуканки, играчки от плодове и панделки от портокалови кори!


Същевременно в класните стаи на 6. Б и 9. В клас ще се провеждат коледни работилници от 10:00 ч. Учениците ще изработят хартиени картички и декорации и вкусна празнична украса от меденки заедно с родителите и класните си ръководители.


Учениците от начален и прогимназиален етап на 35. СЕУ ще се включат в конкурс на Столична община и Район Лозенец с различни украшения и коледни проекти.

До 20.12.22 г. ще се приемат заявки за участие в училищния конкурс за изработка на джинджифилови къщички. Къщичките ще бъдат изложени пред Актовата зала на училището, а гласуването чрез QR кодове ще продължи няколко дни. Победител ще бъде къщичката, събрала най-много гласове.

На 22.12.22 г. от 15:50 ч. до 16:30 ч. в Актовата зала ще се насладим на празничен концерт с индивидуални и групови музикални изпълнения от различни класове. В 16:30 ч. ще бъде открит коледен базар с вкусотии, домашно приготвени от ученици и техни родители. Празничната украса на базара ще бъде дело на ученици от 5. до 7. клас.

Под звуците на празнични песни на 23.12.22 г. от 12:30 ч. в задния училищен двор ще се снимат заедно всички ученици и учители, облечени с коледни пуловери.

На 24.12.22 г. училищната телевизия DVTV ще излъчи онлайн специално предаване, посветено на коледно-новогодишните обичаи в Германия и Русия.


С пожелание за светли празници,
Екипът на 35. СЕУ „Добри Войников“