Откриване на новата учебна 2024/2025 година

В 35. СЕУ „Добри Войников“ беше открита новата учебна година с тържествена церемония, в която участва и министър-председателят на Република България Димитър Главчев, възпитаник на нашето училище, който поздрави събралите се гости, учители, ученици и родители.

Директорът, г-жа Величка Петрова, също направи обръщение към присъстващите, акцентирайки върху предстоящото честване на 75-годишнината на училището. Гости на тържественото откриване бяха и г-жа Клодия Калво, заместник-съветник по сътрудничеството и културната дейност и аташе по образователното сътрудничество към Френския институт в България, г-жа Биргит Зьолденвагнер, координатор за немски език за България, г-жа Хриси Цинцарска, представител на район Лозенец, г-жа Катя Йорданова, служител във Военното окръжие на район Лозенец, г-жа Боряна Иванова, председател на Училищното настоятелство на 35. СЕУ и г-н Вълчан Вълчанов, председател на Обществения съвет на 35. СЕУ.

На тържеството момичетата от гимназиалния ни баскетболен отбор, които са републикански шампиони и осми на световното първенство в Китай, получиха възможност да благодарят на училището за подкрепата и подготовката, позволили им да достигнат тези върхове!

Тържествено посрещнахме нашите първокласници и осмокласници. Те първи се отправиха към класните стаи, за да могат да се запознаят отблизо с училището, което ще бъде техен втори дом през следващите няколко години.

На всички наши ученици пожелаваме попътен вятър и да не спират да ни радват с много успехи в бъдеще!