Дарения

Училищното настоятелство текущо набира дарения за подпомагане на различни аспекти от функционирането на училището, за ученически дейности, подобряване на материалната база.

Даренията към сдружение „Училищно настоятелство към 35 СЕУ „Добри Войников“ дават право на данъчни облекчения.


За администриране на дарения можете да се свързвате със Съвета на настоятелите: seu_35_un@35sou.bg

На същия имейл се приемат и заявки за подпомагане от средствата на училищното настоятелство.


Декември 2023 г.

Училищното настоятелство обявява нова дарителската акция, насочена към подкрепа за отбора по баскетбол за девойки към училището. Това са 12 момичета на възраст 15-17 години, които спечелиха Републиканското първенство през 2023 г. и с победата си извоюваха правото да представят България на Световното първенство по баскетбол в Макао, Китай от 23 Юни до 3 Юли 2024 г.

Повече за отбора можете да прочетете тук:

Много често, когато се търсят средства, те са зов за помощ. Сега обаче ни обединява каузата по набиране на средства за една, несмело казано, велика кауза! Това е първо и единствено по рода си постижение (до момента)!

Повечето от родителите ще поемат разходите по престоя на децата си (в размер на около 660 евро), както и джобните пари. Един баща е поел ангажимента по осигуряването на екипите за девойките. Предвидено е привлечените спонсор/и да бъдат посочени на екипите.

Търсените средства са в размер на 70 000 лв. и включват разходите по самолетни билети, виза, застраховка, престой на тримата треньори, престой на участнички, чиито семейства нямат възможност да поемат разходите си, както и малък резерв за непредвидени разходи.

Освен незабравимата емоция, която ще се даде на участничките, това ще е невероятен шанс за професионално занимаващите се от тях да бъдат забелязани и на световно ниво!

МОЛБАТА ни е да подкрепите тези български деца, за да покажем всички заедно на света, че една малка България е прелестна родина на невероятни и успешни хора!

Можете да подкрепите пътуването на отбора с дарение по Ваш избор по банковата сметка на училищното настоятелство! Моля, не пропускайте да впишете „Дарение за баскетболния отбор“, за да насочим сумата по предназначение!

Банкови данни:

IBAN: BG03 BPBI 7940 1067 2371 01

Bic code: BPBI BGSF

Титуляр на сметката: сдружение „УН към 35 СЕУ „Добри Войников“

При необходимост от договор за дарение (който може да бъде представен за ползване на данъчни облекчения), моля пишете на seu_35_un@35sou.bg

Септември 2023 г.

Към момента училищното настоятелство набира целеви дарения за обезпечаване на квартирата на гостуващия от Франция учител по френски език. Заплащането му се осигурява от училището в рамките на проект със съдействието на Френския културен институт, но за настаняването се нуждаем от финансова подкрепа от общността и приятелите на 35 СЕУ „Добри Войников“.

Можете да ни помогнете с дарение по банков път:

IBAN: BG03 BPBI 7940 1067 2371 01

Bic code: BPBI BGSF

Титуляр на сметката: сдружение „УН към 35 СЕУ „Добри Войников“

За изготвяне на договор за дарение, моля, пишете ни на seu_35_un@35sou.bg

–––––––––––––––––––––––––––––––

Април 2022 г.

Училищното настоятелство към 35 СЕУ „Добри Войников“ набира дарения и кани всички алумни (бивши възпитаници на училището) да подкрепят усилията ни.

Целта на тази първа кампания e реновиране и създаване на модерни, профилирани класни стаи.

Направете дарение на:

IBAN: BG03 BPBI 7940 1067 2371 01

Bic code: BPBI BGSF

Титуляр на сметката: сдружение „УН към 35 СЕУ „Добри Войников“.

Основание: Дарение “Алумни общност”

Желаещите да ползват данъчно облекчение за направеното дарение следва да се свържат с Диляна Гюрова (Email: seu_35_un@35sou.bg или 0889152380)

–––––––––––––––––––––––––––-

Скъпи родители,
Въпреки нестандартната обстановка и тази година (2020/2021) тече кампанията на Училищното настоятелство за набиране на дарения.

Помните, че през миналата година дълго проучвахме кои са ключовите насоки, по които искате настоятелството да се ангажира, от което „изплува“ общата тема № 1 за хигиенните условия в училищните тоалетни. 

След наскоро проведеното проучване и ясно изразеното желание от общността (над 85% от гласувалите) да подкрепи закупуването на тоалетна хартия и кърпи за ръце за тоалетните на децата, Общото събрание на настоятелството гласува решение да предприемем закупуване на тези материали. С оглед на това, че това е постоянен ежемесечен разход на очаквана стойност от 2300 лв. за цялото училище, Ви молим за активна подкрепа. 

Всеки сам преценява каква сума да дари, като даренията можете да направите по банковата сметка на Настоятелството или в брой срещу приходен ордер. Всички желаещи родители могат да получат и договор за дарение, който им позволява да ползват данъчно облекчение при подаване на данъчна декларация. 

Оставащите средства ще бъдат използвани за подкрепа на различни ученически проекти и инициативи, както и досега. 

Даренията се събират, както следва:

– по банков път по сметката на УН:

IBAN: BG03 BPBI 7940 1067 2371 01

Bic code: BPBI BGSF

Титуляр на сметката: сдружение „УН към 35 СЕУ „Добри Войников“.  

– в брой с лично предаване на член на Съвета на настоятелите.

Оставаме на Ваше разположение и благодарим,

Диляна Гюрова

Председател на Съвета на настоятелите