Представителни изяви на клубовете по интереси

На 20 юни 2024 г. участниците от клуб “Приятели” представиха пред 8. клас видеа, които са част от дейността, свързана с онлайн обмена между 35. СЕУ “Добри Войников” и колежа “Огюст Мине” във Франция. Учениците  разказаха впечатленията си от запознанството с кореспондентите си от чужбина и техните семейства. След вълнуващите разкази презентираха интересните дейности, извършени в България и Франция. В края на събитието всички получиха сертификати за участие в дейността и труда, който положиха през годината.
В “Лист по лист”, друг любим клуб на учениците,  обсъдиха предизвикателствата, с които са справили децата през годината. Четенето на романи, а по-късно и създаването на филм по книга, са само част от инициативите на участниците. “Енергийните скаути” пък  обърнаха внимание и на въпроси, свързани с опазването на околната среда и как човекът може да бъде основен фактор за подобряването на начина на живот.
При нашите математици, разбира се, също кипеше усърдна работа. Учениците бяха предизвикани да решават задачи, като за победителите имаше и награди.