35. СУ кандидатства за училище посланик на Европейския парламент

Кандидатстваме за Училище посланик на Европейския

парламент – предстоящи събития

Младшите посланици от 9., 10. и 11. клас, под ръководството на Ивайло Душков,  приключват работата си по презентации за историческото развитие на идеята за права и свободи.

Предстои събитие, на което ще бъдат показани.

На 4. май, в 12:30 часа, в 26 кабинет, 9. д клас, старшите и младшите посланици ще се срещнат с Младежки  екип Европа на Европейски информационен център. Поканихме ги и те любезно се отзоваха.

Ето как те се представят: „ В рамките на доброволчеството си се включваме в различни комуникационни инициативи и дейности на Представителството на Европейската комисия в България и на Информационното бюро на Европейския парламент в България. Едно от най-интересните и зареждащи събития, в които участваме всяка година, е инициативата Back to School, която ни връща в училищата, които сме завършили, за да представим на учениците какво е Европейският съюз и какви възможности им предлага.“

http://www.karieri.bg/kariera_v_es/2956990_kakvo_e_mladejki_ekip_evropa/

На 10. май в училището ни ще гостува Светослав Малинов, евродепутат. Заедно със своя екип, той ще се срещне с 11. г клас в 36 кабинет, от 9:10 ч. Възможност за участие ще имат старшите и младшите посланици от 9., 10. и 11. класове.

Ще заснемем тези срещи и ще ви ги покажем.

Нина Петрова