Престижна награда за 35. СУ за качествено изпълнение на проект по програма Еразъм+ „Глобално образование за устойчиво развитие“

Центърът за развитие на човешките ресурси ежегодно осъществява мониторинг чрез оценка на качеството на реализираните проекти по програма Еразъм+.

На годишната Валоризационна конференция през м. декември се присъдиха плакети и грамоти на училищата със сериозни постижения в цялостното качествено изпълнение на проектите през изтеклата година. Тази година бяха наградени  40 проекта в няколко категории –  Училищно образование, Професионално образование и обучение, Висше образование, Младеж и Образование на възрастни сътветно по ключова дейност  1, 2 или 3.

В първата категория „Училищно образование по ключова дейност 1“ бяха отличени 4 училища, сред които и нашето 35. СУ „Д.Войников“.  Ръководителят на проекта – Радостина Тонева получи поздравления  за цялостно качествено изпълнение по отношение на успешен проектен мениджмънт, въздействие на проекта,  дългосрочна значимост и добавена стойност на проектните резултати.

Наградата връчи лично заместник-министър на МОН – проф. Иван Димов. Пожелания за нови успехи отправи и г-жа Т.Калканова – изпълнителен директор на ЦРЧР.

Вдъхновението от признанието за труда и усилията е ключовия фактор за бъдещи инициативи свързани с динамиката и устойчивостта на развитието, както на преподавателите чрез качествено професионално развитие, така и на учениците чрез докосването до европейските образователни достижения.

Радостина Тонева, проектен ръководител

5.12.2017 г.