Класирани ученици за първо класиране в ПЪРВИ КЛАС за 2020/2021 учебна година

Уважаеми родители,

Напомняме ви, че записването в първи клас на приетите деца след първо класиране е в периода от 02.06.2020 г. до 05.06.2020 г., от 08:00 ч. до 17:00 ч. в 11 стая.

На 03.06.2020 г. записването ще започне в 14:00 ч., поради провеждане на ДЗИ в първата половина на деня.

Моля, носете със себе си лични предпазни средства, за да бъдете допуснати в сградата на училището и личен химикал, за да попълните формуляра за записване.

За записване на ученика е необходимо да носите оригинал на удостоверението за завършен подготвителен клас или подготвителна група и  ако сте посочили критерии 8.5 и 8.10, необходимите документи , които ги удостоверяват. Справки за настоящ и постоянен адрес, както и за семейно положение, съпруг/а/ и деца са удостоверени служебно от 35 СЕУ и не е необходимо да носите удостоверяващи документи за тях.

Желаещите да продължат участиетието си във второ класиране е необходимо отново да подадат заявление за участие във второ класиране.

За да Ви бъде осигурен достъп до формуляра, с който ще кандидатствате, е необходимо да изпратите кратко електронно съобщение на адрес register@priem2020.35sou.bg

Съобщението трябва да бъде подадено от електронен адрес, с помощта на който ще се извършва комуникацията с родителя/настойника на детето. Съобщението е със свободен текст, като в него единствено трябва да напишете трите имена на детето/децата, които ще кандидатстват в училището. В отговор ще получите електронно съобщение с адреса на сайта за системата за прием, потребителско/и име/имена и парола/и за достъп.

Тези от вас, които са подавали заявление за първо класиране, могат да използват същия акаунт на адрес https://priem35sou.sharepoint.com/.